Urządzenia i Akcesoria
Syrop cytrynowo-ziołowy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
1 Cały przepis
Składniki
-
20 - 30 g melisy cytrynowej, świeżej tylko liście
-
10 - 15 g tymianku, świeżego (opcjonalnie) tylko liście
-
300 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
-
3 cytryn obrane, bez białych błonek, pokrojone na kawałki
-
600 g wody
-
500 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Białko
1 g
Kalorie
8938 kJ /
2133 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
515 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WZMOCNIENIE ODPORNOŚCI
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pączki (bomby) z kremem waniliowym w karmelowej skorupce
5 godz. 30 min
Tarte buraczki do słoików (TM5)
2 godz. 30 min
Bananowo-kokosowa przyprawa BBQ
5 min
Oliwa tymiankowa i ocet malinowy
672 godz.
Jabłka w syropie (do ciast i deserów)
45 min
Syrop imbirowy
2 godz.
Lody agrestowe
8 godz. 45 min
Żółty ketchup
45 min
Cukier lawendowy
5 min
Smoothie bowl z botwiną i sokiem pomarańczowym
10 min
Czarno-białe ciasteczka
2 godz.
Napar jabłkowy
40 min