Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Costra de galleta
- 140 g de galletas de chocolate, sin relleno, tipo Oreo®
- 100 g de mantequilla, en cubos
Relleno de queso con dos chocolates
- 1200 g de queso crema
- 250 g de azúcar
- 2 huevos
- 250 g de crema ácida
- 150 g de chocolate blanco
- 150 g de chocolate amargo
Rejillas de chocolate temperado
- 100 g de chocolate blanco, en chispas o trozos
- 100 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- 100 g de chocolate amargo, en chispas o trozos
Ganache de chocolate
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de chocolate semi amargo, en chispas o trozos
- 250 g de dulce de leche, ver receta en esenciales
Montaje
- 15 de galletas de chocolate, tipo Oreo®
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3579 kJ / 852 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 73 g
- Tłuszcz nasycony
- 29 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 377 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa
4h
Bachour: Pancakes con crema de mascarpone y frutos
1h
Betún de vainilla
5 min.
Betún de queso crema
5 min.
Pastel de tres leches
2óra
Betún de chocolate
10 min.
Monkey bread (Bollo de canela en trocitos) TM6
3h
Tortas ahogadas
2 godz. 40 min
Betún de queso crema
5 min.
Galletas glaseadas
1 godz. 30 min
El mejor pastel de chocolate
1h
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min