Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 90 g de mantequilla
- 1 cdita de jugo de limón
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 150 g de harina de trigo
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1000 g de agua, para Limpiar
- 10 g de vinagre, para Limpiar
- 4 claras de huevo
- 3 cdas de azúcar
Crema de café
- 80 g de azúcar
- 1 cda de café soluble
- 500 g de leche
- 50 g de fécula de maíz
- 3 huevos
- 200 g de mantequilla, en cubos
- 200 g de mezcla de frutos rojos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1926 kJ / 458.6 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 49.3 g
- Tłuszcz
- 27.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 95.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de nuez glaseado
1h 30 min
Espuma de frutos rojos
10 Min
Fruit cake
4 Std.
Duraznos con lavanda y miel Al vacío
1h 20 min
Dulce de leche
1 godz. 10 min
Sedoso de pistache
1h 30 min
Tartaletas de almendra y naranja
1 godz. 50 min
Panqué cubierto con chocolate TM6
1 Std.
Salsa de caramelo TM6
1h 30 min
Mezcla infalible
5 Min
Tartas de nuez
1 Std.
Roles de canela con glaseado
2h 30 min