Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 cdas de azúcar glass (opcjonalnie)
- 200 g de caramelos de menta
- 300 g de chocolate blanco, en trozos
- 1000 g leche
- 12 hojas de menta fresca, para decorar
- 2 de caramelos de menta, toceados
- Wartości odżywcze
- na 1 taza
- Kalorie
- 2143 kJ / 510 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mocha frappuccino de calabaza
20 Min
Tronco del bosque encantado
2 godz. 30 min
Chocolate caliente con aroma de cardamomo
20 Min
Gelatina de mango
15 Min
Frappuccino
5 Min
Rompope de nuez
20 Min
Agua de avena sin lácteos
10 Min
Rompope
1h 30min
Malteada de fresa
5 Min
Gelatina de rompope
5h 20min
Horchata de avena
10 Min
Atole de guayaba
40min