Urządzenia i Akcesoria
Scones de especias
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones
Składniki
-
350 g de harina
-
1 cdita de polvo para hornear
-
¼ cdita de sal
-
80 g de mantequilla en cubos
-
5 cdas de azúcar glass
-
2 huevo
-
70 g de leche
-
1 cda de canela en polvo
-
1 cda de jengibre en polvo
-
2 cdas de azúcar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
9 g
Kalorie
1755 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PASCUA
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Hogaza exprés
50 min
Scones de mí para tí
30 min
Panqué de miel
2 godz. 30 min
Rollo de dátil y pistache
10 min
Pan plano libanés
3 godz. 20 min
Hogaza de vino tinto
15 godz. 30 min
Tarta de peras y almendra
1 godz. 20 min
Rollo de chocolate
2 godz. 15 min
Bollo vegano para hamburguesa
1 godz.
Galletas especiadas
1 godz. 10 min
Panqué de zanahoria
1 godz.
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min