Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cucharaditas de levadura seca instantánea
- 200 g de agua
- 85 g de aceite de oliva
- 300 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 1 ¼ cditas de sal
- 4 cucharaditas de zataar (vea el tip)
- Wartości odżywcze
- na 20 piezas
- Kalorie
- 8740 kJ / 2080 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 220 g
- Tłuszcz
- 120 g
- Błonnik
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan brioche
14h
Baguette
3h 45min
Masa madre (levadura natural)
120sa
Jocoque casero
15h
Pan de cebolla TM6
9h 15min
Tabule
30min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan pita
1 godz. 50 min
Salsa bruja
5min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1 Std. 45 Min
Focaccia con dátiles, tocino y queso de cabra
3h
Keppe charola
1h 40min