Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- mantequilla sin sal, para engrasar
- cocoa en polvo, para espolvorear
- 150 g de azúcar
- 30 g de cocoa en polvo
- 40 g de harina de trigo
- 80 g de harina de almendra
- 2 g de polvo para hornear
- 1 cdita de sal
- 100 g de mantequilla
- 1 cda de café soluble, disuelto en 1 cda de agua a temperatura ambiente
- 210 g de claras de huevo
Ganache de chocolate blanco
- 180 g de chocolate blanco
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de mantequilla
Ganache y cobertura de chocolate amargo
- 180 g de chocolate amargo
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2977 kJ / 711.5 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 51.7 g
- Tłuszcz
- 53.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.3 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 394.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Donas
2h
Conchas Gourmet
3h 15min
Panqué cubierto con chocolate TM6
1h
Pastel de jengibre con betún de especias
3h
Roles de chocolate
2h 30min
Rosca de reyes
4 Std.
Betún de queso crema
5min
Galletas finlandesas de invierno
1h
Pay de plátano cremoso TM6
3h
Bisquets
40 min
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Pastel de chocolate y almendras
25min