Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de chocolate
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 60 g de mantequilla, en trozos
- 250 g de azúcar refinada
- 8 huevos
- 170 g de harina para hot cakes
- 80 g de cocoa en polvo
- 2 pizcas de sal
Relleno de caramelo
- 100 g de caramelo líquido
- 100 g de mantequilla, en trozos
- 1 cucharadita de sal marina, al gusto
- 680 g de crema (min 30% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant de malvavisco
2h 15min
Betún de mantequilla básico
10min
Malteada de crema de avellanas
10min
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Betún de chocolate
10min
Pizza diavola
2h 15min
Macarrones de chocolate
24 Std.
Pastel de cajeta
1sa 10 dk
Pastel floral
2h
El mejor pastel de chocolate
1sa
Arroz frito
40min