Pastel de caramelo y brownie

3.7 6 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 rebanadas

Składniki

Bizcocho de chocolate
  • mantequilla sin sal para engrasar
  • 60 g de mantequilla en trozos
  • 250 g de azúcar refinada
  • 8 huevos
  • 170 g de harina para hot cakes
  • 80 g de cocoa en polvo
  • 2 pizcas de sal
Relleno de caramelo
  • 100 g de caramelo líquido
  • 100 g de mantequilla en trozos
  • 1 cucharadita de sal marina al gusto
  • 680 g de crema (min 30% de grasa)

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 525.2 kcal / 2197.3 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 37.3 g
Węglowodany 43.5 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...