Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de papas, con cáscara y en trozos de 1 cm
- 100 g de mantequilla con sal, y un poco más para la cocción de la carne.
- 100 g de leche
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 costilla de res, Cowboy
- 15 g de mostaza Dijon
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 50 g de queso de cabra fresco
- 50 g de queso de cabra fresco, cenizo en trozos
- 20 g de cebollín, picado para servir
- sal
- pimienta recién molida, al gusto
- chiles verdes, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 10903 kJ / 2596 kcal
- Białko
- 156 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 190 g
- Tłuszcz nasycony
- 90 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 2786 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolitas de nuez
30min
Cochinita Pibil Demo
15min
Galletas “Levain Copy Cat”
1h 20min
Mojito negro
10min
Demogrupal
1h
Pierna de cerdo colorada
1h
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Pan de leche (método Tangzhong)
2 godz. 35 min
Buñuelos de viento
1h
Torito Veracruzano de cacahuate
5min
Agua fresca de lima y epazote
5min
Pay de guayaba con almendras
4 godz. 30 min