Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de jocoque
- 120 g de agua
- 25 g de grenetina en polvo
- 370 g de crema para batir (30-40% grasa), a temperatura ambiente
- 490 g de jocoque
- la ralladura de 1 limón
- 150 g de azúcar
Compota de mango
- 30 g de agua
- 4 cditas de fécula de maíz
-
170
g de mango, fresco o en almibar
lub 170 g de mango congelado - 80 g de azúcar refinada
Decoración
- mango, en cubos peueños, para decorar
- moras frescas, para decorar
- hojas de menta fresca, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 36 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de pimiento con calabacitas
30 Min
Crema de chile poblano
25 Min
Crema de jitomate
30 Min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 Min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Sopa de lima
40 Min
Gelatina de mango
15min
Crema de chícharos y chardonnay
35 Min
Rollo de guayaba
2 godz. 30 min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 Min
Gelatina de cajeta
4h
Gelatina de mazapán
2h