Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de piloncillo, en trozos
- 1500 g de agua
- 4 pimientas gordas
- 1 rama de canela
- 2 clavos de olor
- 400 g de piña, sólo la cáscara
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 473 kJ / 113 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agua de jamaica y anís
15min
Agua de avena y manzana
5min
Atole de fresa
25 phút
Mole Express
50 min
Mole xiqueño
1h 20 min
Champurrado del puesto de tamales
15min
Atole de arroz de la esquina
35min
Atole de Avena
20 min
Atole de canela
35min
Tamales de elote con rajas
4h 45 min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30 min
Champurrado
25 phút