Urządzenia i Akcesoria
Tepache
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 120 godz.
6 porciones
Składniki
-
150 g de piloncillo en trozos
-
1500 g de agua
-
4 pimientas gordas
-
1 rama de canela
-
2 clavos de olor
-
400 g de piña sólo la cáscara
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
0 g
Kalorie
473 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA MEXICANA SALUDABLE
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Agua de Guayaba con jamaica
15 Min
Atole de guayaba
40 Min
Agua de horchata
15 Min
Capirotada
1 Std. 10 Min
Salsa de xoconostle y morita asado
20 Min
Agua de jamaica y tuna
10 Min
Chicharrón en salsa verde
25 Min
Agua de tuna
5 Min
Mole chiapaneco
30 Min
Calabaza en tacha
1 Std. 15 Min
Agua de tamarindo
40 Min
Agua de jamaica y anís
15 Min