Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 5 g de sal fina
- 4 dientes de ajo, pelados
- 20 g de echalot, pelados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4263 kJ / 1015 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Tłuszcz nasycony
- 60 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2530 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sándwich de filete de res
2h 30min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30min
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50min
Mantequilla de habanero y zanahoria
15 Min
Margarita con escarcha de cítricos
30min
Bisque de langosta
45min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1h
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2h 30min
Bisque de camarón
25min
Sal roja
5min
Rub BBQ
5min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min