Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 5 g de sal fina
- 4 dientes de ajo, pelados
- 20 g de echalot, pelados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4263 kJ / 1015 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Tłuszcz nasycony
- 60 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2530 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada César
15 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30 min
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20 min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1óra
Filete Wellington
2h 10 min
Filete a la pimienta
20 min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 min
Sal roja
5 min
New York con salsa bernesa
45h
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 min
Sándwich de filete de res
2óra 30p
Hamburguesa trufada
40 min