Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de jengibre, pelado y cortado en trozos
- 4 peras, peladas, descorazonadas y cortadas en trozos
- 1 limón amarillo, sólo el jugo
- 20 g de azúcar morena
- 2 cdita de vainilla
- 200 g de zarzamoras
- 300 g de leche
- 200 g de media crema
- 75 g de azúcar refinada
- 3 yemas de huevo
- 8 rebanadas de pan brioche
- 50 g de mantequilla sin sal
- azúcar glass, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3138 kJ / 750 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 87 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avena con manzana
25 min
Pay de calabaza
4 Std.
Pan francés
30 min
Huevos en cazuela
30 min
Agua de Horchata
10 min
Enfrijoladas
30 min
Huevos cazuela
30 min
Chocolate caliente con aroma de cardamomo
20 min
Hotcakes de calabaza
40 min
Chilaquiles divorciados
1j
Hot cakes de avena
30 min
Huevos a la cazuela
40 min