Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite, escurridos
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 - 2 filetes de anchoa en aceite, (y una cucharada de su aceite)
- 180 gramos de crema
- 2 pizcas de pimienta
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1704 kJ / 408 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30 min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Dip de ostiones y espinaca
15 Min
Aguachile de pepino y palmitos
15 Min
Carnitas de atún
40 min
Tapenade rústico
10min
Botana sorpresa
15 Min
Dip de pimiento
5min
Ceviche de pepino y jícama
10min
Dip de alcachofa y espinaca
30 min
Dip de espinaca y alcachofa
20 min