Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de fraises
- 70 g de beurre demi-sel en morceaux, et 1 noisette pour les plats
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 40 g de sirop d'agave
- 70 g d'amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1221 kJ / 292 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 min
Cake poire-sarrasin
1h 15 min
Tartelettes aux abricots et au romarin
1h 45 min
Gâteau d’abricots à la ricotta
40 min
Clafoutis aux pommes et amandes
1h
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55min
Moelleux à la clémentine
1hod. 40min
Tarte aux mûres et cardamome
2 godz. 25 min
Mousse à la mûre
10min
Quiche à la ricotta et aux champignons
1 godz. 5 min
Crumble de fraise
45 min
Clafoutis aux poires et aux amandes
45 min