
Urządzenia i Akcesoria
Hörnlisalat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Gruyère in Stücken (2 cm)100 g
-
Wasser1500 g
-
Salz1 EL
-
Teigwaren (Hörnli, Kochzeit 10-12 Min.)300 g
-
Eier2
-
Schinkenwürfeli150 g
Sauce
-
Cherry-Tomaten250 g
-
Olivenöl4 EL
-
Kräuteressig2 EL
-
Senf½ EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Schnittlauch (ca. 10 g), fein geschnitten1 Bund
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
557 kcal /
2336 kJ
Białko
28.5 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
53 g