Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé

Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé

4.5 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

La pâte à crêpe
  • 120 g de farine de blé
  • 2 œufs
  • 300 g de lait
  • 20 g de beurre demi-sel fondu
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
La garniture
  • 1 c. à café de baies roses
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g de fromage frais, type Madame Loïk
  • 50 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 240 g de filet de haddock
  • 200 g d'algues wakamé fraîches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 351.3 kcal / 1468.3 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 21.2 g
Węglowodany 21.7 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...