
Urządzenia i Akcesoria
Stufato di ceci con verdure e chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
porro a rondelle (solo la parte bianca)1
-
di carote affettate grossolanamente150 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di salame chorizo a fette150 g
-
di brodo750 g
-
di patate a dadini200 g
-
foglia di alloro secca1
-
di ceci, cotti in scatola, lavati e scolati800 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
290 kcal /
1212 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
18.1 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria