Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le coulis
- 450 g de poires bien mûres, coupées en dés
- 40 g de cassonade
- le jus d'un citron jaune
- 120 g d'eau
- eau
- 10 g de beurre
Les œufs à la neige
- 6 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 80 g d'amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1079 kJ / 259 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Sorbet à la framboise
15 Min
Mayonnaise
5 min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Œufs à la neige et aux pralines roses
2 godz. 30 min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min
Crêpe Belle-Hélène
40min
Chantilly au chocolat
2 godz. 10 min
Pâte à tarte traditionnelle
15 Min
Blancs en neige
5 min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 godz. 20 min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min