Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le coulis
- 450 g de poires bien mûres, coupées en dés
- 40 g de cassonade
- le jus d'un citron jaune
- 120 g d'eau
- eau
- 10 g de beurre
Les œufs à la neige
- 6 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 80 g d'amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1079 kJ / 259 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Crêpe Belle-Hélène
40min
Purée de pommes de terre
45min
Monstres de purée de pommes de terre au four
2sa 5 dk
Salade de riz au poulet curry et lait de coco
55 min
Purée de pommes de terre classique
50 min
Îles flottantes
40min
Blancs en neige
5min
Chantilly au clou de girofle
20min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Crème pâtissière XXL
15min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min