
Urządzenia i Akcesoria
Lody miodowo-figowe z kozim serem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
8 porcji
Składniki
-
500 g śmietany, 36% tłuszczu
-
200 g mleka 3,2 % tłuszczu
-
180 g miodu płynnego
-
100 g twarogu koziego
-
100 g dżemu figowego
-
6 fig świeżych, pokrojonych na kawałki, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
395.6 kcal /
1655.3 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
26.7 g
Węglowodany
37.5 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Sód
97.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LODY I SORBETY
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Mrożona kostka z musem truskawkowym
5 godz. 30 min
Semifreddo zabajone
13 godz.
Krem kawowy
20 min
Lody jabłkowo-bananowe z ciasteczkami Speculoos
3 godz. 10 min
Prowansalski baton z migdałami i miodem
4 godz. 40 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Sól cytrusowa
40 min
Sorbet gruszkowy
12 godz. 30 min
Lody arbuzowo-kokosowe
2 godz. 30 min
Lody truskawkowo-sernikowe
12 godz. 30 min
Lody malaga
4 godz. 30 min
Lody truskawkowe z białą czekoladą
5 min