Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de crottins de Chavignol, coupés en morceaux
- 60 g d'olives noires, dénoyautés
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de thym frais
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 23 kJ / 5.6 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tapenade de tomates
5 Min
Tapenade
10 Min
Pesto menthe, amande et chèvre
15 Min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 Min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 Min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 Min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 Std.
Tartinade de tomates séchées
10 Min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15 Min
Tapenade
10 Min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 Min
Tapenades variées
10 Min