Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
-
200
g de judías verdes redondas frescas en trozos
lub 200 g de judías verdes planas frescas en trozos -
30
g de cebolla
lub 30 g de chalota - 1 - 2 chiles rojos frescos
- 1 hoja de salvia fresca (y 2-3 hojas más para decorar)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 393.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min
Hummus de calabacín con habitas
20 min
Ensalada de verduras asadas con salsa de anacardos
2h 45min
Crema fría de judías blancas con ensalada de verduras
1h 15min
Crema crudívora de brócoli
1h 10min
Crema de calabacín y anacardos crudivegana
20 min
Baba ganoush de calabaza
35min
Hummus de guisantes con judiones
45 min
Arroz integral con atún y alcachofas
50 min
Hummus de zanahoria
15 Min
Gazpacho de hummus
2 Std. 5 Min
Hummus de remolacha
10 min