Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
-
200
g de judías verdes redondas frescas en trozos
lub 200 g de judías verdes planas frescas en trozos -
30
g de cebolla
lub 30 g de chalota - 1 - 2 chiles rojos frescos
- 1 hoja de salvia fresca (y 2-3 hojas más para decorar)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 393.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hummus de calabacín con habitas
20 min
Hamburguesas de calabacín con salsa tzatziki (HESTAN CUE)
40 min
Hummus de calabaza asada
1 Std. 15 Min
Gazpacho de albaricoques
1 Std. 15 Min
Gazpacho de hummus
2 Std. 5 Min
Hummus de guisantes con judiones
45 min
Huevos camperos rellenos de hummus tricolor de aguacate, pimiento rojo y remolacha
30 min
Hummus de judías blancas con pimientos
30 min
Baba ganoush de calabaza
35min
Gazpacho de zanahorias
10min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 Std. 10 Min
Hummus de lentejas
5min