Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de l'eau
- 300 g d'asperges vertes
- du beurre, pour graisser
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- ½ échalote
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 oeuf
- 15 g de maïzena
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 8 filets de sole, frais
Citronette
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé et filtré
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits d'amour aux fraises
1 Std. 10 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Strudel aux pommes
1 Std. 45 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Soupe au potiron, chou-fleur et chou romanesco
45min
Soupe mystère
45min
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1 Std. 10 Min
Rouleaux de lasagnes
1 Std.
Pain Perdu à la confiture de poire, gingembre et mûres
40min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 Min
Bolognaise au soja
40min