Urządzenia i Akcesoria
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic cloves2
-
whole black peppercorns¾ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless diced (1 in)16 oz
-
salt1 tsp
-
chicken stock35 oz
-
dried penne pasta14 oz
-
ricotta cheese6 oz
-
lemon juice2 tsp
-
lemon sliced to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
524.5 mg
Białko
23.1 g
Kalorie
1627 kJ /
388.9 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sticky Sesame Chicken
40min
Marry Me Chicken
40min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1u. 5min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1u.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Lemon Garlic Chicken
30min
Teriyaki Chicken
1u.
Mediterranean Chicken
35min
Chicken Étouffée
1u. 25min
Slow Cooked White Chicken Chili
2u. 10min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min