Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'œufs de cabillaud fumés (1 poche)
- 60 g de chapelure
- 40 g de lait
- le jus d'un citron jaune
-
180
g d'huile d'olive
lub 180 g d'huile de colza
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 327 kJ / 78 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarama maison, toasts de concombre
3 Std. 25 Min
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Beurre d'anchois
1h 10min
Houmous au citron
5 Min
Tzatziki comme en Grèce
40min
Tapenade
10min
Rillettes de sardine à la marocaine
15 min
Anchoïade
15 min
Tapenades variées
10min