
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cives coupées en tronçons
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 3 brins de persil frais
- 1 petit piment frais épépiné
- ½ c. à café de sel
- 100 g d'huile de tournesol
- 1 jus de citron vert
- 100 g de tomate coupée en dés
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 325 kcal / 1338 kJ
- Białko
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Sód
- 263.7 mg