Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cives, coupées en tronçons
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 3 brins de persil frais
- 1 petit piment frais, épépiné
- ½ c. à café de sel
- 100 g d'huile de tournesol
- 1 jus de citron vert
- 100 g de tomate, coupée en dés
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1338 kJ / 325 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 263.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat martiniquais
20min
Acras de morue
13h
Pain au beurre
1h 30 min.
Acras de morue
24h
Parmentier de banane plantain au chorizo
1h 25min
Tourment d'amour à la goyave
1h 15min
Féroce d'avocat
30 min
Croquettes de morue, sauce chien
24h
Punch à la noix de coco
45 min
Gratin de christophine au vivaneau
1h 10min
Glace coco et citron vert
12h 15min
Bouchons en habits de fête
1h 10min