Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aceite de hierbas
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 pellizco de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Crema de zanahoria y apio nabo
- 50 g de cebolla roja
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de apio nabo en trozos de 3-4 cm
- 400 g de zanahoria en trozos de 3-4 cm
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 500 g de agua
-
100
g de requesón
lub 100 g de queso ricota
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1 mg
Alternatywne przepisy
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45min
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30min
Sopa de zanahoria, naranja y jengibre (La soupe des amoureux)
25min
Crema de brócoli (Batch cooking)
15 Min
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40min
Crema de coliflor con ramilletes glaseados
45min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Sopa de espinacas y patata con flan salado
45min
Sopa de manzana y apio
45min
Crema de coliflor y garbanzos
40min
Crema de calabaza y jengibre con anacardos
35min