Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de caldo de verduras
- 100 g de habas congeladas
- 150 g de judías verdes redondas frescas o congeladas
- 60 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 80 g de dados de beicon
- 320 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- 30 g de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1423 kJ / 341 kcal
- Białko
- 10.06 g
- Węglowodany
- 43.51 g
- Tłuszcz
- 14.03 g
- Błonnik
- 2.97 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos a la catalana
35min
Garbanzos con arroz
35min
Lentejas con arroz
40min
Arroz a lo pobre
40min
Nabos con patatas
1 godz. 50 min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 min
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50 min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
Arroz con ternasco y borraja
1h
Macarrones con alcachofas, jamón y ricota salada
30 min
Arroz con atún, espinacas y judías rojas
25 Min
Fideos con verduras
30 min