Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de maíz frito (kikos) para rebozar
- 400 g de agua
- 250 - 300 g de patatas con piel
- 50 g de cebolleta
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 15 g de mantequilla
- 100 g de salmón fresco sin piel ni espinas en dados
- 2 quesitos en porciones
- 50 g de tomate pelado, en trozos (opcjonalnie)
- 50 g de pepino en tiras (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 261 kJ / 62 kcal
- Białko
- 2.89 g
- Węglowodany
- 5.12 g
- Tłuszcz
- 3.37 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papilla de cereales sin gluten y manzana
5min
Puré de patata, guisantes, calabacín y ternera
30 min
Albóndigas de pavo con salsa de tomate
30 min
Puré de pescado blanco cocido (en cubitos)
5óra 15p
Puré de arroz y calabacín con pavo
20 min
Papilla de plátano, pera y manzana
5min
Pasta con hinojo y merluza
25min
Papilla de judías verdes, plátano y arándanos azules
15min
Huevos en cocotte
25min
Papilla de fruta con zanahoria
10min
Tortitas de guisantes con queso feta
20 min
Crema de lentejas rojas
35min