Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de champiñones frescos laminados
- 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 50 g de vinagre
- 1 - 2 dientes de ajo
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 558 kJ / 134 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patatas al ajillo
40 min
Berenjenas al ajillo
50 min
Calabacín confitado
40 min
Champiñones con jamón y gambas
20min
Alcachofas al limón
40 min
Almejas con salsa de azafrán
30 min
Ensalada de verduras y fruta
5min
Revuelto de ajetes
10min
Tosta de setas al vino de Madeira
30 min
Carpaccio de pulpo
3h 10min
Pimientos verdes con chorizo para dos
30 min
Almejas a la sidra
15min