Bocconcini di maiale dorati
TM6

Bocconcini di maiale dorati

4.2 (17 ocen)

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
    lub 20 g olio di oliva
  • 1 spicchio di aglio
    lub 20 g di cipolla dorata, in spicchi
  • 250 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi (3 cm), asciugata su carta assorbente
  • sale a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze
na 250 g
Kalorie
1933 kJ / 462 kcal
Białko
55 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
0.2 g
Sód
187 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy