Spiedini di carne con riso

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 50 g di vino bianco
  • 12 fette di pancetta
  • 300 g di cipolla a pezzi (4 cm)
  • 300 g di peperone rosso pulito e a pezzi (4 cm)
  • 2 spicchi di aglio
  • 450 g di collo di maiale a cubetti (4 cm)
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 15 g di miele
  • 2 dadi per brodo di carne
  • 850 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di paprika dolce
  • 1 cucchiaino di cumino in polvere
  • ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 250 g di riso basmati
  • prezzemolo fresco (opcjonalnie) tritato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 578.3 kcal / 2419.8 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 29.3 g
Węglowodany 47.1 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 1221.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...