
Urządzenia i Akcesoria
Szarpany rumieniony kurczak z cebulą dymką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
oleju30 g
-
cebuli dymki pokrojonej w 0,5 cm plastry40 g
-
fileta z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonego w 2 cm kostkę300 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
158.6 kcal /
663.2 kJ
Białko
19.2 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
0.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
54.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska