
Urządzenia i Akcesoria
Paczuszka z łososiem i porem z ziemniakami
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje
Składniki
-
fileta z łososia, świeżego bez skóry i ości600 g
-
koperku, świeżego tylko liście10 g
-
pora pokrojonego w 5 mm półplastry450 g
-
wody560 g
-
sera mascarpone podzielonego na kawałki180 g
-
soli plus dodatkowa ilość do oprószenia1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
ziemniaków pokrojonych na 3 cm kawałki500 - 700 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
632.3 kcal /
2645.6 kJ
Białko
37.6 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Sód
871.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Łosoś ze szparagami i młodymi ziemniakami
30 min
Udka kurczaka w kremowym sosie ze szpinakiem
1 godz. 10 min
Spaghetti z sosem pesto i krewetkami
25 min
Zapiekanka z dorszem i plastrami warzyw (TM6)
1 godz.
Warzywna zapiekanka z łososiem
55 min
Pieczona ryba w kurkumie z salsą pomidorową
30 min
Grillowany łosoś z łódeczkami ziemniaczanymi
1 godz. 10 min
Risotto z warzywami i rybą (TM6)
30 min
Łosoś ze szparagami i pietruszkowym purée
40 min
Łosoś wasabi w sezamie z sałatką z ogórków
25 min
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, łososiem i koperkowym dressingiem
30 min
Makaron orzo z łososiem i szpinakiem
45 min