Ciuperci la grătar cu dressing de avocado și pătrunjel

Ciuperci la grătar cu dressing de avocado și pătrunjel

3.3 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porții

Składniki

Ciupercile marinate
  • zeamă de lămâie
    20 g
  • ulei de măsline extravirgin
    100 g
  • boia de ardei
    ¼ linguriță
  • muștar de Dijon
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • ciuperci portobello, proaspete sau ciuperci de câmp comestibile, mari, curățate de pieliță și fără codițe
    8
Dressingul de avocado și pătrunjel
  • ulei de măsline extravirgin
    60 g
  • oțet de vin roșu
    15 g
  • pătrunjel verde (aprox. 1 legătură), doar frunzele
    30 g
  • căței de usturoi
    2
  • ceapă verde curățată și tăiată în trei
    1 fir
  • fulgi de chilli
    ¼ linguriță
  • sare de mare plus după gust
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    ¼ linguriță
  • avocado (aprox. 140 g), copt, dar ferm, miezul tăiat cuburi (1 cm)
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 596.9 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 1950.9 kJ / 464.5 kcal
Tłuszcz 48.3 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...