Roșii umplute cu ciuperci și nuci

Roșii umplute cu ciuperci și nuci

5.0 7 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 porții

Składniki

  • nuci diferite, în amestec, întregi (ex. migdale, nuci)
    50 g
  • ulei de măsline extravirgin
    30 g
  • ceapă tăiată jumătăți
    50 g
  • roșii, bine coapte (Ø 5-6 cm) (vezi recomandarea)
    1300 g
  • ciuperci proaspete (ex. champignon, pleurotus)
    100 g
  • sare
    1 linguriță
  • piper negru proaspăt măcinat
    1 priză
  • mentă proaspătă
    10 - 12 frunze
    1 linguriță mentă uscată
  • pătrunjel proaspăt doar frunzele, plus pentru decor
    4 - 5 fire
  • orez alb cu bobul lung
    75 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (cca. ½ lămâie)
    20 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 11 g
Kalorie 1644 kJ / 392 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 9.2 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...