Urządzenia i Akcesoria
Vinete sotate (400 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 Reteta completa
Składniki
-
20 g ulei de măslineulei vegetal20 g
-
vinete tăiate felii (2 cm), apoi tăiate bucăți (3 cm)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Reteta completa
Sód
16 mg
Białko
4 g
Kalorie
1132 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15 min
Fasole verde rumenită ușor
25 min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30 min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min
Dovlecei sotați (200 g)
20 min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20 min
Vinete sotate (200 g)
30 min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55 min
Varză de Bruxelles cu susan
20 min
Cartofi și fasole verde cu pesto de pătrunjel
35 min