
Urządzenia i Akcesoria
Panierter Körner-Lachs mit Porree-Kartoffel-Stampf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Salatkern-Mischung60 g
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln in Stücken600 g
-
Porree300 g
-
Apfel1
-
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 125 g)4
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Zitronensaft zum Beträufeln
-
Frischkäse100 g
-
Muskat2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
581 kcal /
2431 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fischers Fritze...
5 Przepisów
Niemcy
Niemcy