
Urządzenia i Akcesoria
Nudelsalat mit Ziegenfrischkäse und Rucola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft1 ½ Bund
-
Wasser1200 g
-
Ziegenfrischkäse250 g
-
Salz2 TL
-
Olivenöl30 g
-
Farfalle grün und weiß320 g
-
Pinienkerne40 g
-
Balsamico, dunkel20 g
-
rote Paprika in Stücken1
-
Oliven, schwarz, entsteint50 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Pfeffer¾ TL
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
-
Zucker1 Prise
-
Rucola50 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen2 - 3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
306 kcal /
1281 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2021
52 Przepisy
Niemcy
Niemcy