![Giardiniera in agrodolce sottovuoto Giardiniera in agrodolce sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE48C57F-343F-464F-8655-3CFE1174CC21/Derivates/9A846110-50E2-482F-98E2-B628854A8885.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di aceto di mele
- 10 g di sale
- 10 g di zucchero
- 600 g di verdure miste (peperoni, sedano, cavolfiore, carote, zucchine)
- 1400 g di acqua
- 30 g succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croccante alle mandorle
1 Std. 30 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Sali aromatizzati
4 godz. 45 min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Vitello tonnato sottovuoto
5 godz.
Tacchino tonnato sottovuoto
2 godz. 40 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min