Biscotti di grano saraceno (senza glutine)

Biscotti di grano saraceno (senza glutine)

4.9 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
30 pezzi

Składniki

  • di grano saraceno
    120 g
  • di farina senza glutine consentita da prontuario + q.b.
    80 g
  • di burro a pezzi
    100 g
  • di zucchero di canna
    80 g
  • uovo medio
    1
  • di lievito in polvere per dolci consentito da prontuario
    1 pizzico
  • di estratto di vaniglia naturale consentito da prontuario
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 64 kcal / 268 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 7.9 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 17.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...