Urządzenia i Akcesoria
Pane di kamut e farro
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni
Składniki
-
1490 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele
-
5 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina di kamut + q.b.
-
200 g di farina di farro
-
25 g olio extravergine di oliva
-
10 g di sale
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10.6 g
Kalorie
1243 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
47.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Profumo di pane
8 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Filoncini di semola
4h
Pane morbido di farro
19h
Pane integrale
3h 15min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Spighette al kamut
3h 55min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane integrale in cassetta
4h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane ai cereali
3h