![Pane di kamut e farro Pane di kamut e farro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76825572-db5f-4d49-a72f-a7bd92b01da2/Derivates/4ebd5a90-4344-4d91-aa27-55ecf1147bdf.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1490 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di kamut + q.b.
- 200 g di farina di farro
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 47.5 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane contadino
19h
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane veneziano
18h 30min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane ai cereali
3h
Pane semplice
4h
Filone di segale
4h
Pane in cassetta semplice
19h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane integrale
3h 15min
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 min