Lingua sottovuoto con salsa verde

Lingua sottovuoto con salsa verde

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 16 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Lingua sottovuoto
  • di acqua
    1700 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di carne di vitello lingua, pulita e senza le parti grasse
    600 - 700 g
  • di cipolla
    30 g
  • di carota pelata
    20 g
  • di sedano
    20 g
  • di sale
    2 - 3 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 - 3 pizzichi
Salsa verde
  • di mollica di pane bianco
    40 g
  • di aceto di vino bianco
    20 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    70 g
  • di acciughe sotto sale diliscate e dissalate
    2 filetti
  • spicchio di aglio
    1
  • tuorlo sodo a metà
    1
  • di capperi sotto sale dissalati
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 763.8 kcal / 3195.5 kJ
Białko 30.8 g
Tłuszcz 67.7 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Sód 792.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...