Urządzenia i Akcesoria
Pane segale e farro
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
100 g di farro
-
1835 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
10 g di miele
-
250 g di farina di segale integrale + q.b.
-
100 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
659.9 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1040.7 kJ /
248.7 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
52.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e pagnotte
15 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane ai semi di girasole
22h
Impasto per pizza integrale
2h
Filone di segale
4h
Pane alla zucca e mandorle
5h
Panini di segale
12h
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Pane di segale
20h 30min
Pane proteico
1h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane per la colazione con frutta secca
3h
Impasto per pizza di segale
2h 10min
Pagnotta rustica
3h