Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di farro
- 1835 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 250 g di farina di segale integrale + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1040.7 kJ / 248.7 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 52.3 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 659.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cornetto di Matera
4 Std. 30 Min
Pinsa radicchio speck e noci
28h
Mini bagel farciti
4 Std. 30 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30 min.
Pane per toast
3h
Pane croccante
1h
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5h
Pagnotta rustica
3h
Pane integrale con fichi e noci
4 Std. 30 Min
Canederli agli spinaci
2h 30min
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pinsa farcita
3h