Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di curcuma in polvere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 12 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 769.5 kJ / 183.9 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 39.6 g
- Tłuszcz
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 474.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane croccante di grano saraceno e semi
1sa 30 dk
Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)
6 Std. 10 Min
Panini con muesli
19h 30min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Pagnotta rustica
3h
Pane per la colazione con frutta secca
3h
Pane dolce per la colazione
1sa 30 dk
Panini di segale
12h
Focaccia alla curcuma
3h 30min
Pane integrale con fichi e noci
4h 30min
Piadina (vegan)
45 dk
Impasto per pizza di Kamut®
2 Std.