![Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4A75B0EA-F363-49B7-8892-548F0855A48E/Derivates/d614fb11-d0c2-4b1a-b6d9-a1b508a374ad.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 limone
- 1 arancia
- 10 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di petto di tacchino (200 g l'uno)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1400 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Białko
- 49.3 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 2095 mg
Alternatywne przepisy
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2sa
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 godz. 30 min
Calamari Sottovuoto
50 dk
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Mele sottovuoto alla cannella
1sa 50 dk
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2sa 30 dk
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8hod.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Tacchino tonnato sottovuoto
2 godz. 40 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min