Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2200 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
lub 5 g di lievito di birra disidratato - olio extravergine di oliva q.b.
- 250 g di farina di forza + q.b.
- 5 g di sale
- 10 g di semi di sesamo bianchi o neri + q.b.
- 10 g di semi di girasole + q.b.
- 10 g di semi di papavero + q.b.
- 30 g di succo di limone
- latte q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 419.2 kJ / 100.2 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 19.4 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 197.8 mg
Alternatywne przepisy
Pane all'acqua
4 Std.
Cracker al farro
2 Std.
Plumcake alle carote al Varoma
2 Std.
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1sa
Insalata di surimi e verdure alla giapponese
15 Min
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 min
Frittelle di patate dolci con yogurt greco e salmone affumicato
1sa
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9h
Knäckebrot (pane croccante svedese)
1sa
Impasto per pizza integrale
2 Std.