Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 cucchiaio di uvetta
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Patate Sottovuoto
2 Std.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1sa 20 dk
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1sa 20 dk
Carote sottovuoto timo e feta
1sa
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1sa 30 dk
Carote sottovuoto al miele
1sa 20 dk
Asparagi sottovuoto
50 dk
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min