![Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03772206-5F58-4177-9968-9C6AF885313F/Derivates/8b28113c-69d3-4196-98bc-f3d15415920e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 cucchiaio di uvetta
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Pere sottovuoto alla cannella
2 godz. 5 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1j 35 menit
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Melanzane insaporite (200 g)
30 Min
Carote insaporite (200 g)
20 Min