Urządzenia i Akcesoria
Asian vegetable soup with tofu
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
15 g fresh parsley leavesfresh coriander leaves15 g
-
soy sauce5 tbsp
-
light sesame oil30 g
-
tofu plain, drained and diced (2 cm)100 g
-
carrots cut into pieces150 g
-
daikon radish cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger thinly sliced30 g
-
water1000 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l), veganvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)2 tbsp
-
spring onions cut into diagonal rings100 g
-
snow peas cut in half100 g
-
100 g rice noodles, broken into piecesthin wheat noodles broken into pieces100 g
-
vinegar2 - 3 tbsp
-
agave syrup1 - 2 tbsp
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
800 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vibrant Vegan
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Tofu Stew
30 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Pepper rasam
15 min
Steamed Tofu
30 min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Curry Fish
35 min
Rasam
20 min