Urządzenia i Akcesoria
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
English celery stalks15 g
-
shallots15 g
-
fresh red chillies2
-
olive oil30 g
-
butter30 g
-
fresh blue mussels cleaned, beard removed500 g
-
white wine60 g
-
water40 g
-
fresh lemon juice15 g
-
whipping cream60 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh dill5 sprigs
-
fresh chervil5 sprigs
-
spring onions chopped2 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1398 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Vegetable Fritters
20 min
Classic Mashed Potatoes
50 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Brak ocen
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Rosemary Marinade for Beef
5 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min