Urządzenia i Akcesoria
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
English celery stalks15 g
-
shallots15 g
-
fresh red chillies2
-
olive oil30 g
-
butter30 g
-
fresh blue mussels cleaned, beard removed500 g
-
white wine60 g
-
water40 g
-
fresh lemon juice15 g
-
whipping cream60 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh dill5 sprigs
-
fresh chervil5 sprigs
-
spring onions chopped2 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1398 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Charlotte Russe
3 godz.
3Q Soft Bread
3 godz. 25 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Cream of Lotus
40 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min